Снимка: martina-big.com

Общ преглед
Германката Мартина стана афроамериканка.

Като всяко момиче е критична към себе си и затова прибягва до редица козметични процедури - устни, мигли, нови зъби и огромни гърди, струващи над 50 000 евро.

Така Мартина става жената с най-голям бюст в цяла Европа, разказва bTV.

Започват да я канят в телевизионни предавания, но явно вниманието до тук не й стига. Мартина се пробва като певица, актриса и какво ли още не, но представя себе си просто като "артист".

Тя е влюбена в шоколадовия загар и мечтае да има тъмна кожа. Само три инжекции със синтетичен аналог на пептидния хормон меланокортин са достатъчни за четири седмици тя да стане друг човек. И, разбира се, не спира до тук.

Днес Мартина има операция за уголемяване на дупето, операция на носа, за да изглежда африкански, боядисва тъмна косата си и я къдри химически. И така Мартина на пръв поглед е от негроидната раса.

През февруари 2018 г. Мартина Биг пътува до Кения, където местен църковен служител я кръщава с африканското име Малалайка Кубва, което на суахили означава "Голям ангел".

Екзотичната Мартина твърди, че с това кръщение официално е станала истинска афроамериканка. Месец по-късно африканското племе масаи кани Мартина, за да й изпълнят специална церемония, с която тя твърди, че вече е част от племето.

Неотлъчно до Мартина е нейният съпруг Майкъл, с когото са заедно от 14 години. Двамата се запознават още когато тя е стюардеса, а той - пилот.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар