Общ преглед

Огромното имение в Бевърли Хилс, което беше продадено за 34 640 000 долара, е с площ 9 акра (36,4 декара). Сградата е с 1325 кв. метра застроена площ и седем спални. Тя е завършена през 2014 г. , като собственици са били бивш израелски военен и съдружници.

Домът има 7 спални – 3 на първия етаж и 4 на втория. Мастър бедрума е повече от огромен – почти 300 кв.м., което е два пъти повече от размера на средностатистическо жилище в САЩ, пише „Варайъти“.

Таваните са високи близо 8 метра, а акцент в имението е 24-метров водопад, който се управлява от компютър, за който “Варайъти” пише, че ще “ви падне ченето”.

Още по темата

Басейн, палмови дървета, които скриват от любопитни погледи, кино зала и конферентна зала са други екстри в имението.

Продажбата на имението е най-голямата сделка за годината с жилищен имот в града.

Самоличността на купувача, както обикновено, е замаскирана и все още не е официално потвърдена. Но според списанието има някои следи – първо, изглежда очевидно, че купувачът е чужденец; второ имението е придобито от юридическо лице, свързано с Христо Йорданов Христов; трето, това или e един изтъкнат търговец на оръжие от България, или негов едноименик.

Първоначално имението билo оценено за 55 млн. долара, “така че Христов – или който действително е купил този колос – е сключил добра сделка, но разбира се това зависи от гледната точка”, заключава “Варайъти”.

 

Коментари Напиши коментар

65

Анонимен

преди 1 месец

Тоя е писал ЕСЕ .

64

Анонимен

преди 1 месец

Голяма глупост на болен мозък! Опитваш се.Да подръжава на Американците!-:)

63

Анонимен

преди 1 месец

До Любопитен
В правилна посока разсъждаваш.