Снимка БГНЕС, архив
fallback

ДПС има само един отбор. Тезата за крила е абсурдна и невъзможна. Всички в ДПС носят в сърцето си почетния председател д-р Ахмед Доган и там няма отбори, движението е единно, заяви пред bTV депутатът от движението и зам.-председател на парламентарната група Хамид Хамид.

По думите му отношенията между Ахмед Доган и Делян Пеевски са по-силни от отношенията между баща и син.

Проблемът са дерибеите, каза още Хамид, визирайки Рамадан Аталай.

Не може един Рамадан Аталай за лична изгода да ги противопостави. Пеевски винаги е бил до д-р Ахмед Доган в трудни моменти, каза още Хамид Хамид, определяйки изключения от ПГ на движението Рамадан Аталай като „космонавт“. По думите му „трудни моменти“ били свързани с Касим Дал, с Лютви Местан.

Oще по темата

Доган, заедно с Пеевски, вземат стратегическите решения в ДПС, каза още Хамид Хамид. Запитан кой е силният човек в ДПС, Хамид Хамид посочи този тандем.

За сега сме втора политическа сила, но ще бъдем първа. Днес колективният орган ще определи кой да отиде да вземе мандата от президента, какво да прави с него, ако има предложение, ще излъчим кандидат за премиер, информира Хамид.

ДПС ще положи всички усилия България да има редовно правителство, за да може да се излезе от спиралата на изборите, каза още Хамид Хамид. И председател Чакъров, и председател Пеевски, и почетният председател искат едно, заключи депутаът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

122

Ха-ха

преди 1 месец

Няма как и двамата да оцелеят!Единият ще бъде изпечен и няма да е Сокола.

121

Чистеменски

преди 1 месец

ГНУСЕН МАЗЕН ФЕС....ТЕРОРИСТИ ИЗВЪН ЗАКОНА!!!

120

ПроСоТо

преди 1 месец

верно думаш,Хамид-Симид :..-Отношенията им са като на тъпкааач и държанка..

fallback