Снимка: БГНЕС
fallback

Камина се взриви вчера във фоайе в хотел в Пампорово, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР – Смолян.

При инцидента няма пострадали туристи, тъй като в помещенията не е имало посетители. От ударната вълна са счупени прозорци и врати, разрушени са стени. Предполага се, че причината за аварията е техническа неизправност на отоплителния уред.

При пристигането на екип на пожарната рецепционистката, която е станала свидетел на взривяването, вече е била изведена от сградата от собствениците на хотела. Взривилата се е камина е с водна риза, с която е отоплявана част от хотела. Полицията разследва причините за инцидента.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

21

=

преди 8 месеца

Камините с водна риза са чудесно съоръжение за отопление, но си има някои технически изисквания, които са доста елементарни. Лошото е, че когато се монтират от неграмотници,стават много опасни. Просто си трябва разширителен съд и циркулациона помпа резервирана с акумулатор и инвертор. И минимална грамотност от полвателя

20

Анонимен

преди 8 месеца

може и да има пострадали ама са се изпарили.

19

Да гърмят беее!

преди 8 месеца

Там не стъпвам в тази община,лев няма да видят от мен!Пратили полицаи лятото,дето няма никакво движение и сложили временен знак,на поставка - еднопосочно движение.А няма никакво движение,както е през зимата в сезон.Разбирам да е задръстено с коли,ама няма никой.Фиш ми написаха затова,че съм обърнал и съм се върнал,ОК!Няма да стъпя и в сезон вече там!Лев няма да видят от мен !!!!

fallback