СНИМКА БГНЕС

Тагарев незабавно да си ходи незабавно, той е вреден за националната сигурност, даже е късно да му се иска оставката. Това заяви в парлмента пред журналисти Корнелия Нинова. Тя била потресена като видяла как се обезврежда мина от български военнослужещи.

"Видяхте как се обезврежда боеприпас - с пушещ полицай и друг, който по потник пада от камъните!". Така лидерът на БСП коментира открития край Тюленово дрон с прикачен върху него боеприпас, който тази сутрин беше взривен от специализиран екип от Военноморските сили на България, както посочиха от Министерство на отбраната.

"Това е еманация на липсата на държава, на липсата на отговорност и заплахата, пред която Тагарев изправя България. Тагарев трябва да си ходи незабавно. Да му се поиска оставката вече е късно дори", посочи Нинова.

Взривиха 82-милиметровия боеприпас върху дрона, открит край Тюленово (ВИДЕО)

По думите й цялата тази ситуация е изключително притеснителна за България и призова да бъдат прекратени военните действия и от двете страни и да се търси мирен изход от кризата.
 

Коментари Напиши коментар

195

Стария хъш

преди 1 седмица

Това е 120 милиметров минометен снаряд.Пръска се на 600 парчета.Страшилиште е за пехотата.В Айтос бех мерач на чешки миномет 1965 година.Викаха ни катъри понеже я теглехме трима души за тренровки..

194

Потрес

преди 1 седмица

Потресен със от потресената Импексова.Да ходи в Масква и да пита Путин защо е окупирал нашата черноморска зона и защо прави военни учения без да пита в акваторията на България

193

Itso

преди 1 седмица

Да бяха гръмнали мината в морето барем изкарат малко риба за народа.