Снимка: Bulgaria ON AIR

Протестите срещу насилника на кучето Мечо Захари Шулев продължават и днес. Демонстранти този път ще се съберат пред Съдебната палата, предава Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Случаят предизвика голям обществен отзвук. Миналата седмица беше разпространено видео, на което се вижда как 37-годишен мъж примамва кучето, а след това го пребива почти до смърт. Последваха протести пред дома на насилника и Шесто районно управление, където беше задържан.

По думите на хората това не е първият случай, в който Захари Шулев е проявявал жестокост към животни. Събират се подписи с искане за разследване. Протестиращите искат адекватна присъда за Шулев.
 

Коментари Напиши коментар

20

Джордж Бърнард Шоу

преди 2 месеца

"Колкото повече опознавам хората, толкова повече обичам животните"Написано от мъдър и умен човек (Джордж Бърнард Шоу), за разлика от повечето, които се изказват по темата. След като харесвате съдистите и ги подкрепяте, защо не си вземете съдиста вкъщи, да си го гледате ?

19

***

преди 2 месеца

Предлагам следващият пък, когато куче ухапе някой човек, ако е домашно да изпочупим къщата на собственика, ако е бездомно - съответната община.

18

Анонимен

преди 2 месеца

Значи, да биеш куче не може, а да убиват ловците диви животни или да колят прасета и пилета може! Тия кучезастъпници са лицемери! Сгрешили са къде да протестират!