Снимка: БГНЕС

Не е важно кой е бил в колата на НСО, извършила опасни маневри в Кресненското дефиле. В случая говорим за безопасността на пътуващите. Това заяви в ефира на Нова ген. Румен Миланов, бивш началник на НСО.

Още по темата
Според него не е целесъобразно автомобилът да се движи по този начин в такива участъци.

„Пътуването в дефилето трае около 15 минути и не може да се постигне кой знае какъв успех в спестяването на време. Може само да се увеличи рискът. При средностатистически ситуации охраняемите лица са доста заети хора, винаги бързат и често шофьорите си позволяват да превишават скоростта", допълни той.

„Ако зависи от мен, няма да се разбере кой се е возил вътре. Трябва да се извърши проверка. Не е ясна причината колата да се движи така. Може охраняемото лице да не е било в добро състояние. Личното ми впечатление е, че с автомобилите със специален режим на движение винаги има голям проблем. Тези, които го ползват, казват, че другите не им правят път и не спазват закона”, поясни Миланов.

Коментари Напиши коментар

90

Дедов

преди 4 месеца

Идеята всеки българин да си сложи специални светлини като НСО зрее в мен с необуздана сила.Така може да си решим проблема със закъсняващите или липсващи линейки.

89

Дедов

преди 4 месеца

По логиката на генерала ако аз си сложа такива светлини мога да карам жена си до спешното като и стане лошо, без правила.Нека всеки българин да се възползва от тази опция след като е разрешена.НСО не е линейка нито пожарна,нека си карат *** но без да застрашават другите участници в движението.И господин пенсионер важно е кой е карал и кой се е возел,за да бъде наказан.Наказан трябва да си и ти за наглото си поведение пред журналиста и народа който ти плаща заплатата.

88

Дедов

преди 4 месеца

Румен Миланов.Какъв генерал е не знам,може и да е горски но знам че е от хората които създават и поддържат престъпници.Както е примерно семерджиев.90 процента от полицията е съставена от престъпници ,прокурор престъпник,бивш премиер престъпник.една правилна проверка в чехия ще го докаже.Няма надежда за нашия народ.