Снимка: БГНЕС

Бившата кметица на столичния район "Младост", която бе арестувана заради взимане на подкуп, се оплака, че се налага да отглежда детето си с 250 лева.

"Налага ми се да живея и да си гледам детето с 250 лева!", споделила Иванчева пред "България Днес". Сумата тя получавала като социална и детска надбавка.

"Срам ме е да се моля. Затова реших да разпродам повечето си дрехи. Тези дни прегледах гардероба и ги отделих. Мечтая да заведа Валентин-Александър на море", признава тя.

Иванчева е майка на 9-месечното момченце.

Бившата кметица казва, че й е много трудно да се оправя с мизерните помощи. Само една кутия мляко за бебето е 35 лева. Заради цените на билетите за градски транспорт предпочита да си стои вкъщи. В ежедневието гледа сама малчугана, като посочва, че той е най-голямата й радост. Планира скоро да му организира кръщене.

Въпреки че зачена ин витро от донор и реши да е самотна майка, Иванчева казва, че й е тъжно, когато е сама. Радва я това да гледа как малкият расте. "Валентин-Александър ме спаси и ми осмисли живота. Напоследък казва "тата", без никой да го е учил. Може да ми подсказва да му намеря баща", шегува се бившата кметица.

 

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 4 месеца

Жалко за детенцето само, толкова е хубаво, а ще му се съсипе животът отсега.

63

До59

преди 6 месеца

Наивниците и бяха гласували добре платена работа, но тя реши, че може безнаказано да изнудва и богатее. Е освен наивници се намериха и хора с акъл та я спряха.

62

До54

преди 6 месеца

От кога изнудвачите и св .заните с корупцията са опоненти на ГЕРБ?Защо и как реши да забременее докато е в ареста?Жалко, че може да се размине с наказанието.