Следвала е в Шотландия и спечелила немалко награди за отличен успех и добротворчество, Христина Влаткова е маркетинг директор на българска компания за развитие на мобилни и уеб услуги. Според нея в България е пълно с възможности, стига да има кой да ги грабне. Тя иска страната ни да бъде мястото, в което хората да са щастливи.

"За мен винаги е било важно да се чувствам щастлива там, където съм. За мен беше много важно да получава малко повече международен опит и да срещна хора от различни култури", споделя Христина пред Bulgaria ON AIR.

Записва се във всевъзможни доброволчески програми, кара и стажове. Като дете е искала да стане журналист, но съдбата подготвя за нея съвсем друго. Завършва математическата гимназия в Плевен и избира да се посвети на маркетинга и бизнес управлението. Остава във Великобритания 5 години, а през това време помага като доброволец на различни организации у нас.

Още по темата
В края на 2018 година Христина започва работа в телекомуникационна компания.

"Смятам, че точно хората от чужбина има какво да допринесат за България. И тук има възможности да се докажеш и да се развиваш професионално", каза Христина.

Помага на различни каузи. Едната от тях е войната в Украйна и последиците от нея.

На този етап тя не мисли, че може да напусне отново България. Заредена с позитивизъм Христина остава тук с надежда за още по-добра България.

 

Коментари Напиши коментар

41

Мая

преди 1 месец

Имало едно време един цар и една царица.....!

40

Кико

преди 1 месец

Права си! Кирчо и Кокорчи грабнаха тази възможност и омайват народа за да го ограбят!

39

Анонимен

преди 1 месец

Нека да е позитивно и щастливо момичето! Жива и здрава! Но не разбирам как работа е телекомуникационна компания и доброволческа дейност за "войната в Украйна" ще подобрят света и ще те направят чак пък щастлив. Пак сме Матрицата 3 D. Дайте пример с младите хора, които се върнаха от чужбина и си купиха къщи на село! Учат си децата как да са във връзка с природата и как да оцеляват извън консуматорското общество. Има ги такива доста, но журналята все старата песен пеят. Какво е щастие всъщност?!