Снимка: Bulgaria ON AIR

20-годишен шофьор помете автомобил на пътя Ахтопол – Царево. Минути по-рано в ударената кола е трябвало да се качат група младежи. Бащата на потърпевшия шофьор публикува снимки на автомобила на своя син и изля гнева си в социалните мрежи.

Младият шофьор на спортна кола губи контрол над превозното средство на пътя между Ахтопол и Варвара. Следва удар в паркиралия в крайпътна отбивка лек автомобил. От сблъсъка колата се преобръща на дясната си страна, минути преди в нея да се качи синът на Росен Иванов, заедно със свои приятели.

"Пред очите ми беше тази страшна картина, размазаната кола, която просто за секунди, ако беше избързал синът ми, щеше да се окаже вътре в нея и точно там, където е шофьорското място, щеше да бъде размазан и той самият", каза бащата.

Катастрофата става на прав участък. От МВР Бургас съобщиха, че пробите за алкохол и наркотици на 20-годишния шофьор на луксозната кола са отрицателни. В поста си в социалните мрежи обаче бащата на оцелялото момче изрази съмнение: "Баща му сигурно вече е платил, за да бъдат всички тестове отрицателни, до следващия път, когато вече сигурно ще има и жертви."

"Твърде много хора, особено млади хора, което е тревожното напоследък, карат или под въздействието на някакви вещества...", посочи още Росен Иванов.

Младият шофьор се е отървал само с натъртвания и охлузни рани. Освободен е за домашно лечение.

Вижте повече в репортажа на Стиляна Георгиева по Bulgaria ON AIR

Коментари Напиши коментар

32

Явор

преди 5 месеца

Язък за колата!! Бях видял колата в една българска страница. Явно *** се е опитвал да набере популярност ето линк https://instagram/stories/highlights/17960129206651740/ и им писах да го изтрият този *** и това е неговия профил - https://instagram/georgefikov/

31

Анонимен

преди 5 месеца

Гледам Сидни скъсания джоб пак е описал мечтите си да е програмист с 2 коли, едната спортна а другата и тя на 2-3 години

30

Анонимен

преди 5 месеца

До 12 ***. Продължавай да караш много внимателнокаруцата на дядо си.