Снимка: Дарик радио

Водещата на "РеАктивно" и "Кой говори" в Дарик радио Йовка Йовчева от година води тиха борба с рака и точно когато всички очаквахме победа, болестта се завърна с нова сила, засягайки с метастази мозъка, съобщиха от медията.

Йовка е ярко присъствие и независим глас в българския радиоефир от 20 години и чрез предаванията си е работила единствено и само за това да бъдем по-добри човеци, изграждащи едно по-здраво и хармонично общество. Сега е наш ред да протегнем ръка и да й помогнем. Набираме средства за лечение в чужбина, за да дадем шанс гласа на Йовка да продължи да го има; за да продължат трите й момчета да имат кого да ядосват и на кого да казват "мамо"..., допълват от радиото.

Банкова сметка:

IBAN: BG13BPBI79401039463202
ЙОВКА МАРИНЧЕВА ЙОВЧЕВА-ГАНЕВА

Йовка и нейното семейство се нуждаят от помощта на всеки един от нас. Нека бъдем добри, нека помогнем!

Заедно сме!

Коментари Напиши коментар

7

Анонимен

преди 1 седмица

Дарик радио е част от НОВА и на милиардери собственици и на милионери водещи и техни шефове в медиите, както и милиардери рекламодатели. Те владеят интернета, ефира и са на всяка манджа мерудия. Да си събират пари от Отговорните медии и Медиите в служба на обществото. Да прочетат какво са написали в преамбюла си. Дайте да дадем на богаташите, които ни заливат с пропагандата и рекламата си.

6

Анонимен

преди 1 седмица

Мои близки си тръгнаха от тази болест..... Не ми идва нищо в главата освен баналното клише "Нека бъдем хора". Моля ви, имайте някакво съчувствие! За доброто на всички е. Да, знам че на мнозина вече им идва да станат терминатори и не ги упреквам, но единственият ни възможен изход е да се хванем за Доброто.

5

Куку

преди 1 седмица

В България лечението е безплатно, защо всеки иска да се лекува в чужбина. Там гарантират, че ще оздравееш ли?