Снимка: БГНЕС

Хванаха доведения брат на Георги Семерджиев да кара под въздействието на алкохол. На 5 юни Георги причини тежка катастрофа с две жертви на 22 и 26 години до метростанция "Европейски съюз" в столицата.

Към момента информацията е, че дрегерът е отчел над 2 промила алкохол в кръвта на водача. Става въпрос за син на бащата на Георги Семерджиев от втория му брак, съобщи Fakti.bg.

Още по темата
При инцидента Семерджиев се ударя в такси, след което джипът му се блъска в асансьор на метрото и се разполовява. Именно разполовената част от колата помита двете млади момичета, които са били на тротоара по това време. След инцидента Семерджиев е напуснал мястото на инцидента, но по-късно бе задържан.

Мярката за неотклонение на Георги Семерджиев по искане на Софийска градска прокуратура ще се гледа в събота от Софийски градски съд. Припомняме, че вече е взета кръвна проба на Георги Семерджиев, както и от полицайката, която му е помогнала да се укрие. Това се е случило след разрешение от съдия, защото двамата са отказали доброволно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase