Снимка: Helpbook

Общ преглед
Поредният сигнал за свободно пуснати кучета получихме в платформата на Helpbook.info.

В парка в кв. "Гео Милев" редовно препускат домашни любимци от всякакъв калибър без задължителните намордник и каишка. Въпреки обособената част за кучешка площадка, животните са пуснати да обикалят навсякъде по алеите, тревните площи и фитнес. Освен че някои от тях са агресивни, непрекъснато си вършат малките и големи нужди където им падне. Според нашия потребител не е нормално там, където играят и тичат малки деца, да бъдат пускани да тичат такива големи кучета и се надява да бъдат взети съответните мерки.

В същия квартал  всеки ден паркират по няколко автомобила, които са наполовина на тротоара, запушвайки го целия и наполовина в зелената площ. Корените на дърветата вече са изровени и е въпрос на време да загинат, ако продължават да ги унищожават с гумите си. Моля да се вземат трайни мерки това да се промени.“, пише авторът на сигнала.

Изпратиха ни снимки, на които се вижда състоянието под терасите на жилищна сграда, където са се настанили клошари. Лицата по цяла нощ вдигат невъобразим шум, използват пространството за тоалетна и оставят след себе си камари боклуци. Молбата е към Столичен инспекторат за извършване на незабавна проверка.

Завършваме днешния обзор с апел към отговорните органи в град Благоевград да обезопасят детска площадка, която видимо е в окаяно състояние и представлява опасност за децата.

Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар