Общ преглед

Разнообразни сигнали получихме и през тази седмица в платформата на Helpbook.info.

Оплакаха ни се, че при закупени билети отиване-връщане от София до Варна за спален вагон, в обратната посока пътуващите били настанени в кушет вагон, а не в такъв, за какъвто е било заплатено. Пътниците недоумяват как е възможно такова нещо, като са приложили снимки на билетите в сигнала. https://helpbook.info/signal/view/2790

За пореден път ни изпратиха заснето нерегламентирано сметище, което се простира на огромна площ до село Крумово. Повече от две години не само, че не е почистено, но се разраства с голяма скорост, а всевъзможните боклуци се увеличават.

Получихме няколко сигнала за нападащи кучета из цялата страна. В град Омуртаг се шири глутница на частен терен като кучетата нападат всеки, който дръзне да премине в близост.

В район „Красна поляна“ наш потребител за пореден път бил нападнат от куче, маркирано като бездомно. Авторът на сигнала се опасява най-вече за живота и здравето на преминаващите, тъй като улицата е оживена, а в близост се намира и детска площадка.

Завършваме днешния обзор със сигнал за опасно дърво: „За втори път подавам сигнал, тъй като не са предприети никакви мерки от община Овча Купел. На улица Гусла и локалното платно на бул. Цар Борис III, има дърво, чиито клони пречат на преминаващите пешеходци. Движението през целия ден е много натоварено и често има опасност за пешеходците, които трябва да слязат на пътното платно, заради въпросните 5 клона. Моля, този път да се вземат адекватни мерки, а не да ми се изпраща съобщение, че сте уведомили някой друг и той трябва да свърши работата“.

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението. Не се колебайте да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info. Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase