"Болниците са в добро финансово състояние, но от гледна точка на апаратура има какво да се желае. Не трябва да се стига до момента, в който хора ще умират по стълбите на болниците. В предстоящия бюджет на общината трябва да бъдат заделени нужните финансови средства", заяви лидерът на БСП-София Калоян Паргов в студиото на "Денят ON AIR".

Според него събираемостта на "Топлофикация София" зависи от възможността на хората да си плащат сметките. В рамките на Плана за възстановяване трябва да бъдат предвидени пари за изграждане на нови когенерации.

"400 млн. евро напълно отговарят на нуждата от високоефективна когенерация за "Топлофикация София", което е в унисон със Зеления пакт. Всеки лев за "Топлофикация" е важен, трябва да бъдем отговорни към това дружество", допълни Калоян Паргов.

"Това е тема, която е огромен проблем. До голяма степен заради неефективното управление на тази система. Реформа не се прави с намаляване на линии, защото истината е, че с развитието на метрото се намали до голяма степен ефикасността и смисълът от наземния транспорт", заяви лидерът на БСП-София пред Bulgaria ON AIR.

По думите му условието, което поставя БСП, е да се запази социално поносима цената на транспорта.

Коментари Напиши коментар

17

ОСМАН БЕГ

преди 4 месеца

НИТО ВАС ЩЕ ВИ БЪДЕ, НИТО К Е Н Е Ф А ВИ :) МОКАСИНИ ЩЕ СИ НАПРАВА ОТ КОЖА ;)

16

ОСМАН БЕГ

преди 4 месеца

БАЛГА РАЦИ ИЛИ МИ ЦЕЛУВАЙТЕ БОТУША ЗА ДА ВИ ЛИКВИДИРАМ БЪРЗО ИЛИ ХАЛИПАВИ, ЩЕ ВИ НАПРАВА!

15

ОСМАН БЕГ

преди 4 месеца

ПРАСЕТО ЛЪЖЕ! :) НЕМА КИНТИ, ФИТКА СА :)