"Вероятно влизаме в категорията опозиция, но не на всяка цена. По отделни политики ще може да се разчита на нашата подкрепа. Влизаме със заявката да бъдем диалогични по всяка тема, важна за бъдещето на държавата", заяви депутатът от "Възраждане" Искра Михайлова в студиото на "Денят ON AIR".

Една от темите, по които партията със сигурност няма да направи отстъпка от позицията си, е "зеленият сертификат".

"Ние сме против "зеления сертификат" и мерките. Те са хаотични, няма да предлагаме нови мерки. Трябва да се върнем към нормалния начин на живот, да помислим за психическото здраве на хората. Виждаме, че ваксините са подходящи за едни, но неподходящи за други. Преди две години аз преболедувах тежък грип с халюцинации. Тогава нямаше такова ограничение, въпреки че много хора в моя регион го изкараха", мотивира се депутатът от Стара Загора пред Bulgaria ON AIR.

Подкрепа обаче ще дадат, ако се стигне до обсъждане на предложението болниците да не бъдат търговски дружества. Михайлова подчерта и категоричната позиция на "Възраждане" срещу закриването на въглищните централи.

Коментари Напиши коментар

44

Анонимен

преди 1 месец

Новата Бяла Златка е златен пръст, но не на всяка ниска цена. На всяка висока цена. Ако не ги потърсят за услуга, ще се присъединят също като ГЕРБ към управляващата коалиция и за без пари.

43

Анонимен

преди 1 месец

Демек зависи от парите, а? И според който плаща...

42

Анонимен

преди 1 месец

Плачете ли гербари? На може да не се каже, че го заслужихте тия мравки да ви брънзат сега.