"Когато от едната страна стоят интереси за трилиони долари на производителите на ваксини, хората няма как да не се съмняват. Когато ти произвеждаш нещо, от което печелиш трилиони, ти ще си готов да унищожиш цели държави, за да продължиш да печелиш тези трилиони. А камо ли да кажеш един куп лъжи". Това каза в предаването "Опорни хора" на телевизия Bulgaria ON AIR писателят Калин Терзийски.

"Когато печелиш трилиони, нима ти не можеш да купиш около 150 научни института и около 5000 медии, които да говорят в твоя полза. Естествено. Освен това човек, който е израснал в тоталитарен режим, знае, че винаги го лъжат", посочи писателят.

"Един мой приятел, много умен публицист и също лекар като мен каза: "Когато са ти показвали салам, а ти си куче, и той винаги се е оказвал една боядисана пръчка, с която те бият - няма как да станеш доверчив“. Това при нас се случва. Затова ваксинацията в западните страни, за добро или за лошо, защото аз няма да стана по-доверчив човек, просто това ми е срещу природата, но там нещата вървят много по-гладко", посочий той.

"В тези 2 години все едно се е върнал социализмът. Някой ти вика: "А, вие защо сте без маска?", майчице милостива мислех, че е останало в миналото това. Но както и да е. Значи една война, не е ясно какви дълбоки причини са я предизвикали, най- вероятно, защото трябва глобално - икономически и политически, геоинженерни проблеми да се решат. Някои казват, че средната класа вече е излишна и това преселение на народите, и тази огромна средна класа в богатия свят, са неща, които не могат да съществуват на едно място", добави Терзийски.

Целия разговор гледайте във видеото!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase