БГНЕС

Кое обичаме повече – илюзията за свобода или свободата да правим това, което обичаме истински? Отговор на този въпрос ни даде Васко Василев. Музикантът, който от известно време е в Япония, най-вероятно за серия от концерти, показа, че се радва на колорита на страната на изгряващото слънце, след като бе затворен в квартирата си в продължение на дни.

Известният български цигулар сподели няколко снимки от своето пребиваване, с които ни показа, че е в отлично здраве и вече може да излиза свободно навън, като дори е отишъл на голф.
 
Други кадри на Василев ни разкриват вкусните и същевременно непознати за нас традиционни ястия, които е опитал в местен ресторант.
 
„Япония е интересна страна. Благодарим за споделените преживявания!“, „Не е лесно да се нахраниш в Япония, без да обидиш домакините. Да ти е сладко!“, „Велик си Васко и си хапвай каквото ти душа сака и те чакаме със концертите ти, които са незабравими“, коментират неговите последователи във Facebook.
 
В края на октомври цигуларят се отбеляза от самолета, като разкри, че за Япония му трябват задължителен ваксинационен сертификат, PCR тест преди полета, заверен в лаборатория, както и още един след това. Освен тях, той е подготвил още куп документи на японски и английски, работна виза и договор за това защо ще пребивава в страната.
 
 
 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Публикация, споделена от Vasko Vassilev (@vasko_vassilev_official)

Още за строгите мерки в Япония и пребиваването на Васко Василев, четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase