Снимка: БГНЕС

Млад мъж загина в тежка катастрофа в района на Златна панега. Ударили са се камион и лек автомобил. Инцидентът е станал днес около 12 часа.

Пострадал е 21-годишният водач на  колата, който е починал на път за болница.
Управляваният от него автомобил е отскочил и се е ударил и в друг товарен автомобил. Водачите на двата камиона не са пострадали.

Заради катастрофата движението по пътя София - Русе, в  участъка между пътен възел Коритна и село Златна Панега в Ловешко е ограничено.

На място има засилено полицейско присъствие, а причините за инцидента се изясняват.

Обходният маршрут и в двете посоки е през село Брестница.
 

Коментари Напиши коментар

8

абе

преди 2 месеца

"Пострадал е 21-годишният водач на колата, който е починал на път за болница." Ако беше стигнал до болница,шяха да го тестват(колкото и грозно да звучи) и щеше да излезе положителен и след 2 дена по медиите четем-жерта на ковид на 21г.Не се спират даже с паметта на младите деца,които загиват много нелепо по пътищата на милата ни родина.

7

Анонимен

преди 2 месеца

21г от някое диво село, не е виждал кола а и тя сигурно е била някоя 15г трошка. Така е като се продават книжки н килограм, а изпита се взема с 500лв подкуп. Ето ви резултатите. Нишо де сега ще сърбате попарата на Боко Тиквуна след като окради и съсипа държавата.

6

Алекс

преди 2 месеца

Толкова ли е трудно да се напише кой е причинил катастрофата?