Снимка: Facebook, Светльо Витков

Музикантът и кандидат за президент Светльо Витков разкри още подробности за тежката катастрофа, която претърпя в събота през нощта.

Той оповести информация за виновника за инцидента, като не спомена името му.

„Учил в Югозападния университет, кик боксьор, каратист в полицейски клуб, фен на „Левски“. Във вторник сутринта вече беше изтрил профила си във Фейсбук и Инстаграм. Единственото, което не може да изтрие веднага е, официалните данни за лицето, което се оказва, че през 2019-та е записал Магистърска степен по Национална сигурност в Югозападен университет – Благоевград.

Още по темата

Значи човекът, опитал се да ни убие, логично към момента, края на 2021 г., най-вероятно да работи в Националата ни сигурност! Вече не мога да кажа дали това е случайна катастрофа, или не… Изводите оставям на вас!“, написа Витков.

По думите му, когато на мястото на инцидента дошли патрулките, а служителите на реда разговаряли с младежа, той сложил маска. Вероятно, за да не могат да го снимат.

 

Коментари Напиши коментар

42

Анонимен

преди 2 месеца

Сигурно е някое полицайче

41

Do 40

преди 2 месеца

До АнонименДа разбираме ли, че според това, дали ти харсваш даден човек, някой може да го засича и да предизвиква катастрофа срещу него??Ако случайно беше се случило с твой приятел, дали щеше отново да омаловажиш инцидента??Какви сте ччугуни, не е истина.

40

Анонимен

преди 2 месеца

Кармата настигна субсидиоядачът Светлю. Доказа, че е гумен и нечуплив. Като гумена топка е. Цял отбор уевскари могат да го ритат и пак да му нема нищо.