Снимка: архив, БГНЕС

Седемнадесети ден продължава сагата със заседналия кораб край Камен бряг "Вера Су". Всички операции към момента са преустановени заради лошото време и бурните вълни.

Още по темата

Трите баржи, които ще участват в операцията по разтоварването на азотните торове от борда на заседналия кораб, вече са на българска територия, предаде БНТ.

Те са осигурени от Европейската агенция по морска безопасност и идват от Италия. Баржите са надуваеми с дължина 15 метра и широки 5 метра.

Трима души от екипажа са пожелали да слязат. Днес се очаква на борда на кораба да се качат представители на Международната федерация на транспортните работници, които да проверят условията на труд и дали екипажът разполага с храна и вода.


 

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 3 месеца

Толкова може правителството на Радев

12

АЯТОЛАХ ХУМАНЕН

преди 3 месеца

Къде е капитана на гумената лодка Ристо Иванов айдитлар, дето дебаркира на догановия плаж да дойде и тук да поруча баклава и сладолед?

11

Тошо

преди 3 месеца

Е, сега..корабът неможедае глупав, капитанът може, екипъжът може, но корабът не, даже може да серадваме че до сега...излезе корав , дано и занапред да е така, че ще ходиш на море чаааак на бяло, червено, но не и на черно приятелю, по долу!