Снимка: БГНЕС

Министерството на регионалното развитие и благоустройството пое ангажимент да плати заплатите на пътните строители до 5 дни.

„Бързото решение, до което почти сме се споразумели, е до пет работни дни да осигурим неплатените ви заплати“, заяви пред протестиращите служители на „Автомагистрали – Черно море“ и "ИСА 2000", които ремонтираха участъка между Стара Загора и Чирпан на магистрала "Тракия" заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Валентин Граматиков.

Още по темата
Той се срещна с протестиращите, които по-рано днес опитаха да влязат в министерството.

По думите му дългосрочното решение, по което все още няма споразумение с представителите на протестиращите, които са в преговори с ръководството на министерството, е за намиране на начин да бъде изплатено всичко, което държавата дължи за свършените дейности, предаде БТА.

Хората поискаха конкретни срокове на решенията.

Коментари Напиши коментар

18

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Ами , кое е по-важното ....ПАРИТЕ ЗА МАШИНКИТЕ ЗА ГЛАСУВАНЕ---ИЛИ ПАРИТЕ НА РАБОТНИЦИТЕ ......ХА,ХА,ХАААА АЙДЕ , РОТ ФРОНТ!!!

17

КОМИТОВА ШЕ ДАДЕ БЕ

преди 1 година

...КЪДЕ ШЕ ХОДИ ---АКО ЛИ НЕ ОНИЯ ХАЛИ ШЕ ДОЙДАТ С ВИНКЕЛИТЕ И КИРКИТЕ....ХА,ХА,ХАААААААААА.....И ШЕ СИ ГИ ВЗЕМАТ ПАРИТЕ ДО ЧАСОВЕ.....!РОШОКВИЯ --САМО ШЕ ГЛЕДА , КАТО ИЗТЪРВАН.....И ПОПИ КАН!

16

?!?

преди 1 година

Доживяхме и държавата да се държи като велможа с работниците! Те на крака да молят оная надута .... от министерството да им даде парите!