Снимка: БГНЕС
19-годишно момиче е обвинено за убийството на 45-годишен мъж в столицата. Заподозряната остава в ареста, съобщиха от прокуратурата.
 
По искане на Софийска градска прокуратура съдът определи мярка за неотклонение „задържане под стража“ спрямо С.Р., която е привлечена в качеството на обвиняема за извършено от нея престъпление по чл. 115 от НК.
 
Установено е, че на 11.09.2021 г., в жилище на ул. „Академична“ в столичния район „Връбница“, бил убит 45-годишният Д.П. По тялото на пострадалия е имало множество прободни рани в областта на гърба, ръцете и краката.
 
Извършителят е бил установен и задържан – 19-годишната С.Р.
 
Към настоящия момент е извършен оглед на местопроизшествието, иззети са вещи и предмети от значение за разкриване на обективната истина. Обвиняемата е освидетелствана. Разпитани са свидетели. И двамата имат криминални регистрации.

Коментари Напиши коментар

25

Анонимен

преди 2 месеца

До 24 няма как да е сама. Трябва да си има и сутеньор. А имали сутеньор има и скрит полицай. А знаят ли трима. В България не е тайна

24

Анонимен

преди 2 месеца

Най-вероятно момичето е "труженичка" и след сеанса клиента не си е платил или е искал да плати по-малко.45годишен с 19годишна - повече от ясна е работата.Така си мисля аз,но е възможен и съвсем друг сценарий.

23

Христо Христов

преди 2 месеца

Нещо истанбулска конвенцийка за насилието срещу мъжете, няма ли?!