ВМРО отново ще се яви самостоятелно за парламентарните избори,заяви Александър Сиди от ВМРО в студиото на "Денят ON AIR" по Bulgaria ON AIR.

Сиди посочи, че причината да не влязат в предишните два парламента е, че от ВМРО никога не са си позволявали да говорят глупости и винаги са били последователни в своята програма.

"ВМРО 130 години казва едно и също. Това е неудобно за различни хора. Никога не сме си позволявали да излъжем българските граждани. 300 лв. минимална пенсия е нещо, срещу което съм бил винаги. Въпреки че икономистите казваха, че не е добро, ние го постигнахме, защото сме го казали", уточни той. И добави, че 45-ото и 46-ото НС са събрания на лицемерието, на лъжата.

Сиди коментира и проекта "Продължаваме промяната". Той изтъкна, че е добре, че на българския политически небосклон се е появила политическа формация, която да каже, че това, което от ВМРО са правили години наред, е хубаво.

По думите му цялата държава е насочена към това Румен Радев да спечели президентските избори. А в парламента пък се управлявало с див популизъм.

"Хаосът ще свърши и тези нови проекти, които идват и ще ни оправят, също ще приключат. Няма как да не се върнем към разума, защото каквито и красиви думи да ни разказват, утре ще трябва да си платим сметката за ток и тогава ще изтрезнеем. Най-големият спасител - Слави Трифонов, стигна до първото място, но това по никакъв начин не промени ситуацията", каза събеседникът.

 

Коментари Напиши коментар

48

я стига

преди 2 месеца

До Да обясня До кога ще се бършете с Борисов!?Не съм му фен,и той като Радев е комунист!Но него вече го няма отдавна,а вие нещастни некадърници все плюете по него!?По негово време тия простотии ги нямаше!Дръжте Радев и умните и красивите!***!

47

Анонимен

преди 2 месеца

При свалени радиатори получих сметка за доплащане за миналата година 600 лева. Ще има да чакат да гласувам за тях.

46

Факт

преди 2 месеца

Миналата година също имаше криза с цената на тока,но не се забеляза,защото засегна само индустрията.Изобщо проблемите се трупат,а решения няма.Много отдавна е така.Впрочем и в ЕС положението не е розово,заради недалновидната политика на евроге*йзерите.Па ако си мислите,че ако се върне Баце ще оправи положението,значи сте съвсем малоу*мни....