Кадър: Нова тв

Превозвачи от Северна България излязоха на протест срещу новите изисквания за влизане в Румъния. В 10 часа те се събраха на Дунав мост край Русе.

Те са против изискванията за предоставяне на PCR тест и сертификат за ваксинация на шофьорите.

Още по темата

"Очакваме доста колеги да присъстват на протеста, за да можем да постигнем исканията си. Новите изисквания са недопустими. Няма как да си направи тест и после да чакаме по 10-12 часа на опашката”, казват протестиращите, цитирани от Нова тв.

 

Коментари Напиши коментар

15

777

преди 4 месеца

Като спрат камионите и се изпразнят магазините ще ви питам НА ГЛАДНО дали ще сте против протеста на тираджийте

14

Анонимен

преди 4 месеца

Нали бяхме в Европейски съюз? Къде отиде свободата на движение? Още повече тези хора минават през Румъния само транзитно. Всички са се побъркали вече. Да се разпадне този ЕС, щото без това вече за нищо не служи. Скоро и визи ще искат, ненормална ситуация.

13

Чичо

преди 4 месеца

Ей това българите сме уникални.Готови сме сами да се изядем вместо да си помогнем.Прави са превозвачите и ги подкрепям.Стотици хиляди румънци почиват в България и не са опасни,но нашите тираджии които си стоят в кабините са опасни.Как пък никой не му светна,че протеста е заради бездействието на българските власти и ковид мафиотите които преекспонираха доста ситуацията и заради тях ни вкараха в списъците си доста държави.