Снимка: БГНЕС

От "Има такъв народ" са посочили Пламен Николов като кандидат за министър-председател пред президента Румен Радев.

Още по темата
Това се посочва в съобщение на прессекретариата на държавния глава във връзка с отправени от медиите въпроси относно връчения на 30 юли 2021 г. мандат за съставяне на правителство.

Преди възлагането на мандат за съставяне на правителство от министър-председателя, посочен от най-голямата по численост парламентарна група в 46-ото Народно събрание, е представено Решение на парламентарната група на ПП "Има такъв народ", с което посочват Пламен Николов за кандидат за министър-председател.

Представена е и Декларация за отговаряне на условията за избиране на народни представители, на основание чл.110 във връзка с чл. 65, ал. 1 от Конституцията на Република България.

Коментари Напиши коментар

57

Анонимен

преди 9 месеца

Явно се готви голяма кражба от червените кхмери. Пак подобен некомпетентен ол.игофрен като Жан Виденов сложиха. Пацо шнорхела даже няма и да разбере откъде му е дошъл фалита на държавата. Пълен тюрлюгювеч са цялата им пишман партия. Няма Такава Партия!

56

Здрасти

преди 9 месеца

Направо президент

55

КОИ СА МУТРИТЕ..?

преди 9 месеца

ЗА МЕН-ТОВА СА :КУФАРЧЕТАТА, КРЕДИТНИТЕ МИЛИОНЕРИ, ПРИВАТИЗАТОРИТЕ ПОД МАСАТА........ ВСИЧКИ, КОИТО ОГРАБИХА ЖИВОТА И ИМОТА НА ДЯДОВЦИ, РОДИТЕЛИ, РАБОТЕЩИ ЗА ЧЕРВЕНИТЕ ИГРАЧИ............ МОЖЕ ЛИ ДА СЕ СМЕНЯТ..??