Снимка: БГНЕС

Министърът на икономиката Кирил Петков коментира предложения от ИТН премиер Пламен Николов и проектите, които ще предаде на бъдещия кабинет, ако той бъде гласуван от парламента:

Още по темата
"Не го познавам лично. Видях биографията, изглежда добра. Но, разбира се, по биографията ще ги посрещнем, по действията ще ги изпратим". Сега е важно да не се забави процесът на прогреса, който се случи. Другото много важно за мен е, надеждата, която се даде на хората, да не бъде изгубена", каза министър Кирил Петков пред журналисти във Варна, предаде БНР.

На въпрос дали ще остане в екипа на Пламен Николов, служебният икономически министър отговори:

"Първо - никой не ме е поканил. Второ - това, което видяхме вчера, доста ясно показва, че няма да остана в този екип".

Министър Петков присъства на учредяването в курорта "Златни пясъци" на новия "Алианс за българското Черноморие", който обединява туристическия бранш, общините и бизнеса.

Коментари Напиши коментар

64

Анонимен

преди 1 месец

Основния въпрос който всеки българин трябва да отстоява и да брани и да задава е САМО ЕДИН !ЗАЩО СЛЕД ТОЛКОВА ГОДИНИ ,ОБЕЩАНИЯ ЗА ПРОМЯНА И ГОВОРЕНЕ НЯМА ОСЪДЕНИ ЗА КРАЖБИТЕ,ОТКЛОНЯВАНЕТО НА СРЕДСТВА,КОРУПЦИЯТА И Т.Н.???????????Който и да е обикновен гражданин ще бъде вкаран в затвора и съден дори да открадне и парче хляб.Който Ви говори за промяна но остава крадците на свобода ЛЪЖЕ !!

63

Анонимен

преди 1 месец

ТОВА СА ПОСЛЕДИЦИТЕ ОТ ПОЛИТИКАТА НА РАЗБОЙКО БОРИСОВ И КАЛИНКИТЕ НА ШАЙКАТА ГЕРБ. ЗАКРИХА ЮЖЕН ПОТОК И НАПРАВИХА ТАКЪВ ХЪБ ЧЕ ПРЕЗ ДВА МЕСЕЦА ДИГАТ ЦЕНИТЕ С НАД 20%. ГАРАНТИРАНО ОТ ГЕП И РАЗБОЙНИЦИТЕ ТАМ КАТО ББ.

62

Кико

преди 1 месец

Впечатляващ само селски моми с тези приказки!