Снимка: БГНЕС

Служебният министър на здравеопазването д-р Стойчо Кацаров, в качеството си на принципал на МБАЛ „Лозенец“ ЕАД, освободи настоящия Съвет на директорите на лечебното заведение и назначи нов състав на съвета до провеждането на конкурс - доц. д-р Радосвет Горнев, адв. Ивиян Симеонов и Орлин Недев.

Доц. д-р Радосвет Горнев от 2004 г. до настоящия момент е началник на Клиника по обща и коремна хирургия към МБАЛ „Лозенец“, с множество участия в национални и международни медицински форуми, автор и съавтор на редица научни публикации, преподавател в Медицински факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, отчитат от здравното министерство.

Още по темата
Адв. Ивиян Симеонов е юрист, изтъкнат специалист по корпоративно, търговско и данъчно право.

Орлин Недев е магистър по фармация, служител на Министерството на здравеопазването от 2014 г., с компетентности в сферата на лекарствената политика и медицинските изделия.

От състава си Съветът на директорите е определил за изпълнителен директор на болницата доц. д-р Радосвет Горнев, а за председател на Съвета е избран адв. Ивиян Симеонов.

Коментари Напиши коментар

13

анонимен

преди 7 месеца

До Анонимен 11 Интересни хора сте. Като няма уволнения що няма, като има що има. ТАКА БЪРЗО НЕ СТАВАТ АРЕСТИТЕ. ИМА СИ ЗАКОНОВ РЕД. ИЛИ ПАК ПЛЮЕТЕ ПРЕЗИДЕНТА ЩОТО СТЕ ОТ ХУНТАТА НА БОРИСОВ.

12

Анонимен

преди 7 месеца

Ако е верно защо се още няма арести и обвинения !

11

Анонимен

преди 7 месеца

Назначил е пак комунисти,а както всички знаем те хич не могат да крадат.