Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Бившият депутат от ДПС Делян Пеевски коментира наложените му от САЩ санкции в отворено писмо до медиите.

Oще по темата

Във връзка с включването ми от страна на САЩ в санкционния списък заявявам, че считам подобен акт за абсолютно недопустим, тенденциозен и неотговарящ на духа и смисъла на този закон. Това е така, защото не съм извършил нищо, с което да съм накърнил международно признати човешки права, не съм държавен служител и не съм участвал в корупционни действия, като разпространените мотиви за наложените санкции не съдържат нито един верен факт, пише Пеевски.

Същевременно съм наясно, че ангажираният значителен финансов и политически ресурс от страна на медиен олигарх и приватизатор, парадиращ с добрите си контакти, които използва срещу своите опоненти, е допринесъл за дискредитирането ми. Информация за това какво се готви, присъства отдавна в неговите медии и за мен случилото се днес не е изненада.  

Уведомил съм адвокатите ми в САЩ и ще предприема всички законови действия срещу този акт, заявява бившият депутат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

112

Анонимен

преди 3 години

Усещам ,че Дебелянчо вече е на чеверменцето и църка и цвърка сланинка.От 12 години чакам този момент продаж-на-та гербераска п-ас-мина и кли-ка да я погнат.Хубаво ,че Големия Брат отвъд океана се захваща с измиването на авгиевите обори ,че работата зас.мър-да и отатък Атлантика!Бате Лойко да се готви......

111

Анонимен

преди 3 години

По-едрите гербери да не чакат следващите заповеди от САЩ, ами да бягат в чужбина с откраднатото. Дългата ръка на САЩ ще ги подгони. Да хвърлят избори и други глупости. Става напечено. Не се знае утре кой гербер ще изгори. Само глуппаците ще чакат и няма да избягат.

110

Анонимен

преди 3 години

Изглежда бъдещето пред Герб се нареди. Пеевски , като депутат на ДПС, което е против кабинет на Герб , и черепуха плащаш за протестите , отидоха в канала. Сащ никога няма да допуснат Бсп да се завърнат на власт. Тоест драги нови лица на промяната ( реално действащите лица от 90те ) подгответе се за нов кабинет на Борисов. Сащ унищожиха съпротивата срещу Борисов. Така става когато си чаровник и гушкаш Херо. Помните ли ела тука Херо и прегрътката през рамо.

fallback