Снимка: Pixabay
Оправдателна присъда, след смъртта на мъж, направил забележка за силен клаксон. Инцидентът е от 2016-та година. Сцената се разиграва пред заведение в центъра на София. Тогава, след саморазправа, 50-годишният Красимир Пеев получава няколко смъртоносни удара, съобщи Нова тв.
 
Неговият приятел също е бил с тежко нараняване. Красимир умира в болницата, след като няколко дни е бил в кома. Подсъдимият Любомир Крумов е признат за невинен. 
 
Близките на Красимир смятат, че решението на съда е несправедливо.
 
"Откриването на Любомир стана няколко месеца след разследването. Първо твърдеше, че изобщо няма общо със случката. Следствието бе водено две години и имаше много свидетели", разказва близките на Красимир.
 
Главен свидетел е приятелят на Красимир – Цветан.
 
"Цветан го разпознава, а в хода на разследването това правят още 4 души. Установен е и автомобилът му", казва съпругата на Красимир – Мария.
 
"Ние не сме сигурни, но в интернет пространството има информация, че Любомир Крумов е от криминалния контингент", казва още близките.
 
Те добавят, че в последните 3 месеца се е появил протокол, който показва, че Любомир е бил на футболен мач, когато инцидентът се е случил.
 
"Интересно бе, че на едното от заседанията съдията даде думата на Крумов. Той излезе и каза, че е бил стюард на футболен мач. Съдията се изненада, че след 3 години той се сеща за този детайл", добавя синът на Красимир.
 

Коментари Напиши коментар

23

Адвокати без граница

преди 3 месеца

Търсете и второ мнение. От тук пари няма да Ви вземем, особено ако става въпрос за смъртен случай. Вървете напред, откажете ли се всичко губи смисъл. И е добре да се свържете с пострадали от други подобни случаи. Най-малко - създайте прецедент!

22

Главанак

преди 3 месеца

Съчувствам на близките ! Но в милата ни Татковина да търсиш справедливост- това е илюзия , утопия, лудост , или както искате го наречете!

21

Възмутен

преди 3 месеца

Адвокатите са взели пари, включително и съдията/прокурора по делото! Кога ще разследват тия адвокати за доходи и чущество! Взели са пари от обвиняемия, то е ясно като бял ден! На третата година вади нови доказателства, и те видиш ли са приети от съда! Колко нагъл трябва да си? Съдията и той!