Снимка: БГНЕС

Със сигурност ще трябва трета доза ваксина срещу COVID-19. Никой не бива да си мисли, че ще мине само с 2 дози, обяви шефът на „Пирогов” проф. Асен Балтов пред Нова телевизия.

Още по темата
По думите му в момента е по-добре хората да избират ваксините с 2 дози.

"Ефективността на еднодозовата ваксина е по-ниска отколкото на РНК ваксините", предупреди проф. Балтов.

Той посочи, че ако човек е преболедувал, е добре да помисли за ваксина след около 5-6 месеца. А онези, които вече са ваксинирани с 2 дози, след около 1 година трябва да помислят за трета доза.

"Няма какво да се лъжем, тази пандемия няма да свърши до края на годината. Ще продължи и следващата. Няма да е с толкова жертви, но със сигурност ще продължи", заяви проф. Балтов.

Коментари Напиши коментар

79

Анонимен

преди 3 седмици

хасмокар балтов

78

Анонимен

преди 4 седмици

Но и догодина щяло да продължи. Ами да, капанът на голямото лекарско заблуждение, съпроводен с фалшивия им статус на големи авторитети в измислено издигнатата им в култ наука над другите науки, няма да свърши лесно, този капан е безкраен, като всяка друга голяма лъжа, от която няма излизане. От такъв капан се излиза с позор или с погром. Затова лекарите се държат като банда съзаклятници и ще поддържат пропагандата за страшната инфекция, от която не разбираш, че дори си болен.

77

Анонимен

преди 4 седмици

Никой да не мислел...Балтов, вече и мислите ми ли искаш да притежаваш, робовладелецо. Ще си мисля каквото си искам, разрешение няма да ти искам, компетентен съвет мога да получа дори по Интернет от другата страна на света. Гнусната ти воня на гниещ *** на човешката еволюция е толкова непоносима, че не мога просто да дишам от нея - направо получавам респираторен синдром, по-голям от този на Коко 19.