Снимка: БГНЕС

Най-късно до понеделник служебното правителство трябва да приеме план-сметката за провеждането на предсрочния вот на 11 юли, съобщи вече бившият финансов министър Кирил Ананиев на церемонията при предаване на поста на служебния министър Асен Василев.

Затова Ананиев е изпратил писмо до всички държавни институции, включително Централната избирателна комисия, да изпратят своите предложения в министерството до утре - 13 май, предаде БНР.

"Постарахме се да облекчим новото правителство -да не е само за ден или за два да разработи тази сметка и мисля, че сме създали условия за по-добрата организационна подготовка на самите избори", коментира досегашният финансов министър.

Служебният министър на финансите Асен Василев обяви провеждането на предсрочните парламентарни избори и подкрепата за бизнеса и гражданите в условия на продължаваща пандемия като приоритети.

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 6 месеца

Питайте Тошко маймунка. А фильо и Ивайло най добре да скъсат снимката на пРезилдента.....

16

Анонимен

преди 6 месеца

От фурми,суджук и асфалт ,нищо работа

15

протестъри

преди 6 месеца

да, управиттел на хотел може да има препълнено шкафче с евро, собственик на ресторант също може, собственик на фирма - естествено да, обаче управителя на държавата трябва да е гол и бос???