Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов отговори от социалната мрежа на ГЕРБ, които в празничния почивен ден днес дадоха две извънредни пресконференции.

"Боли ги ГЕРБ. Много ги боли. Две пресконференции днес. Сутринта - една на вожда на ГЕРБ, само за определени медии, а следобед втора - за всички медии.

Още по темата
Защото болката е голяма. Малка болка - една пресконференция. Голяма болка - две пресконференции. А болката е толкова голяма, защото вече няма да има онази ЦИК. Тяхната ЦИК", написа Трифонов

"Овладяна Централна избирателна комисия, която изпълнява всяка тяхна политическа поръчка. Например, да ликвидират видеонаблюдението или пък да не санкционират бившия министър-председател Бойко Борисов, който непрекъснато използваше държавния ресурс, за да агитира за собствената си партия. Което е абсолютно нарушение на закона - видно за всички, но не и за тяхната ЦИК", заявява лидерът на "Има такъв народ".

Той пише още, че разбира желанието на ГЕРБ да изкарат Изборния закон като нещо, което не е добро.

Само че не е така - всички българи в България и по света ще могат да гласуват свободно, глупавите ограничения за българите в чужбина вече няма да ги има. Ще има и видеонаблюдение, за да може всеки да вижда какво се случва.

И разбира се, причината за днешната болка на ГЕРБ - ЦИК ще е друга. Друга ще е - да. За да има правила и свободно изразяване, казвам всичко това в световния ден на свободата на словото. И тъй като свободата на словото в България е цъфнала, та е вързала, все пак ние сме на 112-о място, новият Изборен закон е едно добро начало. Както казва мъдрият български народ: "Никой не може да спре гората да се разлиства", завършва постът на Слави Трифонов.
 

Коментари Напиши коментар

969

до 965...

преди 1 ден

До АнонимеН - явно памета ти изневееява или е мого къса.....
Защото аз много добре си спомням как други правителства са падали с протести, оставяйки зад себе си политически и икономически кризи...Така че внимавай какво си пожелаваш...

968

Наблюдател

преди 1 ден

Не може да се отрече, че ГЕРБ значително повишиха жизнения стандарт в страната. Що пари за тролове и калинки раздадоха не е истина.

967

знак

преди 1 ден

967 коментара - славиту, който е чалгар и не става за политик е на прав път ;)