Снимка: БГНЕС
"Експедицията на Атанас Скатовна К2 не бе неуспех, а бе пример за сила, вяра, борбеност и упоритост! Това, което постигна, бе огромен успех! Той не се изкачваше за себе си, а заради всички хора, които мотивира!" Това заявиха от екипа на алпиниста в пост в социалните мрежи.
 
"Както всички знаете нашият мил и обичан Атанас Скатов вече не е сред нас физически, но ще продължи да живее в сърцата ни чрез своите дела, доброта, сърдечност и кауза! Той вече не страда! Душата му се пренесе високо над любимите му планини и върхове! Той ще бди над нас! 
Още по темата
 
Експедицията му на К2 не бе неуспех, а бе пример за сила, вяра, борбеност и упоритост! Това, което постигна, бе огромен успех! Той не се изкачваше за себе си, а заради всички хора, които мотивира! Бе готов и жертва живота си за това, в което вярва ! Човек с огромно сърце!
 
Остави голяма следа след себе си, която няма как да бъде забравена! Винаги ще помним неговото усмихнато лице! Светъл път нагоре ! Достоен Българин и Човек! Мир на душата ти! Обичаме те !", пишат още те.

Коментари Напиши коментар

75

Анонимен

преди 2 години

До Продължаваме напредОчевидно провдължавате надолу, ама спирачките на лед не държат!

74

Анонимен

преди 2 години

Абе какво ме топли кой къде се катерил, в какво вярвал и с какво се славил- моята репутация си я градя сам, а репутацията на българите по света като цяло е плачевна. Но както и да е- грледайте си футбола, псувайте и се радвайте на евтината пропаганда, с която ви заливат политици и медии.

73

Горан

преди 2 години

Е, какво да кажат хората... Нормално!