Снимка: ДНК

Кампанията за насърчаване на раждаемостта "Направи го сега" отбелязва рекорден брой регистрирани бебета

Организаторите на кампанията "Направи го сега" отчитат нов бейби рекорд заради почти двойно повече записалите се участници -  до момента над 10 000 семейства са се регистрирали в сайта на инициативата.

ДНК и партньорите ѝ от детската индустрия отново ще зарадват 20 от тях с всичко най-необходимо за отглеждането на децата им през първите 12 месеца – пелени, храни, козметика, аксесоари, дрешки, количка, играчки и медицинска грижа.

Председателят на Сдружението Андрей Арнаудов ще обяви на 6 февруари, събота, от 11:00 ч. кои са щастливите двойки, чиито бюджет значително ще се облекчи. Това ще стане онлайн във Facebook страницата на организацията.

"Прекрасно  е, че толкова много двойки  са решили да създадат нов  живот и да го споделят с нас! Щастлива съм да бъда част от инициативата, вдъхновила тези български семейства да направят крачка към най-голямото си щастие", сподели Юлияна Дончева, посланик на кампанията.

Всички двойки, които очакват бебе, заченато през 2020 г., все още имат шанс да се включат в четвъртото издание на кампанията "Направи го сега" и да участват в томболата, като се регистрират в сайта www.napravigo.bg до 31 януари.

Тази година петото издание на "Направи го сега" стартира на 1 февруари, а фокусът на кампанията продължава да бъде насочен към образованите и икономически активни млади българи, които рядко получават подкрепа по отношение на отглеждането на своите деца.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase