Снимка: БГНЕС

Дизайнерката Евгения Живкова отказвала два пъти да бъде част от президентската институция. Втория път внучката на Тодор Живков и дъщеря на Людмила Живкова е отказала да стане вицепрезидент на Румен Радев.

"По простата причина, че знам какво ме очаква - най-малкото от гледна точка на ограниченията, а и съм живяла целия ми живот в семейство на политици. Не ме е страх от отговорности, просто не обичам ограниченията", каза още тя пред Нова тв, като допълни, че е встрани от политиката.

Живкова отказа да назове конкретно кой й е предложил да бъде вицепрезидент на Радев. "Хора от БСП ми предложиха", каза тя.

"Чрез Бойко Борисов дойде предложение да се включа в редиците на НДСВ, когато спечелиха изборите през 2001 г., но аз бях приела поканата на БСП и нямаше как да помисля за такава възможност", заяви още внучката на Тодор Живков.

 

Коментари Напиши коментар

117

Един полу-грамотен

преди 1 година

Един полу-неграмотен печатар (Тодор Живков) управлява България повече от 36 години с помощта на СССР и БКП като през 1989г. остави България с 15 милиарда долара външен дълг и на икономическото дъно в пълна разруха и недоимък. Да ни е честито другари...! Слава богу и СССР и БКП и печатарят вече ги няма...

116

:))

преди 1 година

Ако тая жена се яви на избори и ги спечели,боко моментално ще изчезне към Лос Анжелес,а седесаробесепарката ще се спре чак в Биробиджан!

115

Анонимен

преди 1 година

Предполагам, не го е припознала достатъчно ХАРД, по отношение комунистическата идея?Виж, Волен или Костя ако я поканят - би приела, така мисля...