Снимка: Правителствена пресслужба

Пренасочваме 511 млн. евро европейски средства в подкрепа на българската икономика и бизнес.

Безвъзмездната финансова помощ ще отиде при микро, малките и средните предприятия у нас, написа премиерът Бойко Борисов.

Още по темата
Парите са от Европейския фонд за регионално развитие и от Кохезионния фонд и се отпускат след като Европейската комисия одобри изменение на Оперативна програма "Иновации и конкурентоспособност".

Ние сме една от първите държави членки на ЕС, които реагираха на икономическата заплаха и подкрепиха бизнеса и гражданите с редица мерки. Мобилизирали сме всичките си усилия и вярваме, че бързо и ефективно ще можем да подкрепим всички засегнати от пандемията, заявява той.

Коментари Напиши коментар

102

Анонимен

преди 1 месец

100- КАЗВАШ МУТРА, АЗ ПЪК НЕ ВЯРВАМ НА ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИОНЕРИ ЕДРИ КАПИТАЛИСТИ ОТ БСП- ВИЖ ЗАЩО- ПРАВЯТ 1,8ДЛ МИН ЗАПЛАТА, СРЕДНА ЗАПЛАТА 3/5ДЛ, РАЗДАВАТ НЕОБЕЗПЕЧЕНИ КРЕДИТИ НА НОМЕНКЛАТУРНИ КАДРИ И ФАЛИРАТ 15 БАНКИ КАТО ТАКА ОГРАБВАТ СПЕСТЯВАНИЯТА НА ПОКОЛЕНИЯ БЪЛГАРИ, ПРОДАВАТ ЗАВОДИ ЗА 1 ДЛ И ГИ НАРЯЗВАТ НА СКРАБ КАТО ФАЛИРАТ ТОТАЛНО ИКОНОМИКАТА НА БГ- ДЪРЖАВАТА НИ БЕШЕ В БАНКРУТ, СТАНИШЕВ НИ ВКАРА В ЕС С МИН ЗАПЛАТА ОТ 160ЛВ И МИН ПЕНСИЯ ОТ 102.18ЛВ- С ГОДИНИ НЕ МОЖЕМ ДА СТЪПИМ НА КРАКА.

101

Анонимен

преди 1 месец

НЯКОЙ ПО ДОЛУ КАЗВА"В ЧЕКМЕДЖЕТАТА"- ЮЛИ 2008Г ЕВРОПЕЙСКАТА КОМИСИЯ СПИРА НА БЪЛГАРИЯ ЕВРОСУБСИДИИ ПО ПРОГРАМА ИСПА, ФАР, САПАРД НАД 500 000 000 ЕВРО ПО ДОКЛАД НА ОЛАФ ЗА КРУПНИ КРАЖБИ И ИЗМАМИ- ТОВА НЕ Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ГЕРБ, ТОВА Е ПРАВИТЕЛСТВОТО НА ЧЕРВЕНИТЕ Б А Н Д И Т И- САМО ЕДНА ГОДИНА СЛЕД КАТО ВЛЯЗОХМЕ В ЕС. АКО НЯКОЙ ИМА ФАКТИ ВЕДНАГА ДА ОТВОРИ БГ ПРОКУРАТУРА, ОЛАФ, ЕВРОПРОКУРАТУРА И НА СПЕЦИАЛНА ФОРМА НА БГ ЕЗИК НАНЕСЕТЕ ФАКТИТЕ С КОИТО СТЕ ЗАПОЗНАТ, СТАВАТЕ ЗАЩИТЕН СВИДЕТЕЛ.

100

Анонимен

преди 1 месец

Не вярвам и на една твоя дума, мутро.