Снимка: БГНЕС
"Колкото и да звучи нехуманно - лекари, вие не сте жертвени агнета! Няма нужда да приемате хора, които преди няколко дни са ви наричали невежи и конспиратори! Не приемам семейството ми да живее в страх, защото някой се подиграва със ситуацията". 
 
Това каза пред Нова ТВ председателят на Българския лекарски съюз д-р Иван Маджаров на всички свои колеги.
Още по темата
 
"Достатъчно мълчахме на темата протести, за да не изглеждаме политически ориентирани. То не беше горене на маски, то не беше подигравка към лекарите. Няма да продължим да бъдем обвинявани. Когато запушиш системата, не може да очакваш, че тя ше работи добре", категоричен е Маджаров.
 

Коментари Напиши коментар

55

Анонимен

преди 1 месец

Виновни са Радев, Слави и ония *** репортера му, щведската тройка и всички които твърдят че няма такъв вирус.

54

Анонимен

преди 1 месец

И лекарите ни като даскалите излезнаха ментета. Поне на 90%...

53

Анонимен

преди 1 месец

Като не искате да сте "жертвени агнета" защо си траете по адрес на безобразията, които се творят в МС и НС? Защо все пациентите ви криви,като "системата" я правехте вие, съвместно с финансисти? За какво ревете? Има смисъл от ограничвне на щъкането,а не от брутално затваряне. И отговорете на въпроса - защо се заразяват лекари,при все уж оигурените мерки за безопасност? Отговорете и защо болни по-добре да си мрат дома,а вие ги пишете "с COVID"? Или сте станали абсолютни безхаберници,но с претенции