Снимка: БГНЕС

В Дом за стари хора в новозагорското село Баня сред персонала са потвърдени пет случая с COVID-19, съобщава на сайта си Регионалната здравна инспекция /РЗИ/ - Сливен.

От тях един е при медицинска сестра, двама санитари, работник кухня и общ работник. Изследван е целият персонал по повод контакт с болни на COVID-19. Разпоредени са противоепидемични мерки и изследване на всички потребители. Всички положителни са изолирани на домашно лечение, контактните лица са поставени под задължителна карантина.

Общо новодиагностицираните с коронавирус в област Сливен през последното денонощие са 27, по данни на Единната информационна система. От РЗИ съобщават още за един заболял учител от община Нова Загора, който е поставен на изолация в домашни условия. Поставени са под карантина всички контактни.

В областта на домашно лечение са 357 души, хоспитализираните пациенти са 51, разпределени в община Сливен - 30, Нова Загора - 16, Котел - двама и община Твърдица - трима.

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 1 месец

Металните пари бяха заменени с хартиени пари и хората се страхуваха от хартиените пари.

Хората вече обичат хартиените пари, те са новото им стабилно злато и не искат пластамсови пари.

2

Анонимен

преди 1 месец

Който сериозно още вярва в короната, наистина е овца. Междувременно се правят планове за отменянето на хартиените банкноти и монети по цял свят. Пояснение за овцете : Когато нямаш физически пари, а всичко ти е "ОнЛаЙн", лесно могат да ти спрат кранчето, ако станеш неудобен. Няма как да се защитиш. Също така, познайте какво още идва - огромни кредити, дето държавите по отделно ще теглят от едни банки. Всичко заради "короната". Да ви е честита новата религия.

1

Анонимен

преди 1 месец

Късметлии с масов имунитет.