Снимка: Pixabay
Апелативният специализиран съд днес отново се събира, за да реши дали Атанас Бобоков да остане в ареста. Това е трети опит на Бобоков да излезе от ареста, пишат от Bulgaria ON AIR.
 
Миналата седмица магистратите назначиха нова, тройна съдебно-медицинска експертиза. Седмица по-рано адвокатите на бизнесмена не се явиха в залата поради здравословни причини. Гледането на мярката му беше отложено за днес.
 
Стана ясно, че прокуратурата е внесла девет тома допълнителни материали по аферата с боклука. Според държавното обвинение, на територията на 4 области у нас са открити близо 7800 тона опасни отпадъци. Част от опасните отпадъци са били складирани на площадки, които не са предназначени за такава дейност.

Коментари Напиши коментар

22

Анонимен

преди 4 месеца

Рошко,прости "приятелю",не споменавай президента по никакъв повод,защото всичките ти са идиотски измислици.Впрочем, толкова ти е "багажа" в оная кутия.

21

Анонимен

преди 4 месеца

Толкоз гaд има, че Путин не мое да завтаса ордени да им раздава....

20

Зиганшин

преди 4 месеца

Един друг съд ще реши,за колко години ще остане зад решетките оня с пачките и кюлчетата.Милиарди изтърбушиха банковите сметки на група олигарси.Другари,идва оня ден,който ще е най черния в живота ви.