Снимка: Pixabay
Бизнесменът Атанас Бобоков отново се изправя пред съда. Той иска да излезе от ареста заради здравословни проблеми.
 
Последното заседание, на кото трябваше да се разглежда мярката му, се отложи, тъй като защитниците му бяха болни.
Още по темата
 
Прокуратурата внесе девет тома нови материали по делото. Сред тях са документи за откритите преди дни близо 8000 тона опасни отпадъци. Според обвинението те са били съхранявани от фирми, които са фиктивно създадени с финансовата помощ на бизнесмените Пламен и Атанас Бобокови.

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

Накъдето и да погледнеш само червени мафиоти и олигарси. И иманяри колекционери. И всичките невинни. Това им остана от комунизма. Смятат се за богоизбрани и винаги са невиновни. И как обясняваше че няма нищо лошо да си сложи негов човек за шеф на прокуратурата в Русе. По лошото е че и Радев мисли така.

14

Анонимен

преди 1 година

Приятеля на Президента, вносител на *** на италианската мафия. Е затова е искал да си сложи негов прокурор в Русе, да затвори кръга и да не му пречи никой.

13

Анонимен

преди 1 година

Накрая и той ще осъди прокуратурата и пак ще вземе от наще пари. Там си е място за усвояване на доста пари от националния бюджет, без потчти никакъв положителен ефект, също като здравната ни система. ГЕРБ за 12 години не направиха нито една реформа, до 10 години ще усетиме ефектите от "най-добрия ББ"