Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

За 69 път гражданите се събират в Триъгълника на властта за да поискат оставката на премиерът Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев.

Новото тази вечер е една инициатива, обявена в социалните мрежи. Майките от "Системата ни убива" дадоха микрофона на младите хора. Целта на тази инициатива е да чуят всички младите защо са тук, какво искат и за какво се борят. Говориха предимно студенти и спортисти. Те имаха отделна озвучителна система от другите протестиращи и говореха паралелно с тях.

Според майките много е важно да се чуе техният глас, тъй като бъдещето е в ръцете на младите. Те заявиха, че искат по-добро бъдеще както за себе си, така и за всички останали.

Към 19:40 часа движението по бул. "Цар Освбодител" беше блокирано от озвучителната техника на Отровното трио. Бул. "Дондуков" е отворен за движение.

Протестите преминават спокойно.

Коментари Напиши коментар

277

Пълнолетен

преди 1 седмица

Докога провалени политици, изгонени заради кражби или некомпетентност от казионните БКП и ГЕРБ ще се представят за спасители на нацията и ще се крият зад болни деца и живи щитове от жени? Не са ли доказали, че са по-крадливи и по-вредни от партиите дето ги изгониха?
А за децата дето ги влачат по протести - къде по света го има това? Отнемат ти детето само ако си помислиш да го снимаш за някаква политическа простотия! А ако го завлечеш на протест и в затвора може да те вкарат....

276

А стига вече,

преди 1 седмица

токова време мина,не ви ли уби май-после тази система. Като Ви гледам Как сте се ояли, лакиране, гръмоглесни, откъде толкова сила у вас, убитите от системата.

275

Анонимен

преди 1 седмица

274
Анонимен
преди 1 час
2 6
Майките ще бият шута на сапопровъзгласилия се за баща на нацията Б.Б. голямата тиква...#########-И в Карлуково ли имате интернет?