Кадър: Bulgaria ON AIR

Бивши кметове на ГЕРБ напуснаха партията, за да станат част от формацията на Цветан Цветанов.

Атанас Камбитов, Георги Икономов и Кирил Котев вече са членове на новия политически проект "Републиканци за България", предаде Bulgaria ON AIR.

Югозападната политическа сцена размести пластовете си, след като бившите кметове на Благоевград, Сандански и Банско напуснаха управляващата партия, за да станат част от проекта на Цветан Цветанов.

"Доскорошната дясна ръка на Борисов и ГЕРБ не вижда предателство нито в своите действия, нито в тези на останалите напуснали членове", заяви Цветан Цветанов.  

Разрушаването на лостовете в региона няма да успее да събори партията, смятат нейните членове.
 
"Прави опити като всички в държавата. Той си има собствен политически проект, нормално да възложи надежди на някои от ГЕРБ, които са разочаровани или недостатъчно удовлетворени от това, което се случва. Явно има хора, които по някакъв начин се свързват с него. Голяма партия сме, пожелавам му успех", коментира депутатът Валентин Радев.

А успехът на управляващата партия настоящи и бивши виждат различно.

"Мисля, че нашата партия е в кондиция. Виждате протести, опитваме се сполучливо да премерим пулса, младите хора да видим. Ако нещо има да поправим ще поправим", обяви още Валентин Радев.

Цветанов е готов да разговаря с всички партии с десни убеждения.

 

Коментари Напиши коментар

73

Цецко Апартамента

преди 2 години

Тиквата му спря средствата за 18-тия апартамент затова замина да си прави партия. ***!

72

Павката

преди 2 години

Цецо май е по добрия вариянт, от Пеевски, Хр. Иванов, Нинова, жадни за власт и пари, Цецо си изкарва доларите авторитетно. US не дават на сучайни лица.

71

Анонимен

преди 2 години

Ако този нагъл и безскрупулен тип влезе в управлението на държавата краха е гарантиран.