Снимка: Димитър Кьосемарлиев

Общ преглед

64 дни на антиправителствени протести. Протестът е под надслов "Велико народно въстание 2" и започна тази сутрин. Засилени са мерките за сигурност в района.

И днес бяха повторени трите основни искания на протеста - оставката на кабинета, главния прокурор и предсрочни избори.

Обстановката в Триъгълника на властта е спокойна, а протестът преминава при засилено полицейско присъствие.

По-рано от трибуната от "Отровното трио" заявиха, че протестиращи са затрудняват да стигнат до протеста заради проверките. Част от недоволните се насочиха към едно от КПП-тата и влязоха в диалог с полицията. Чуха се обвинения, че освен забранени вещи са били изземвани и български флагове.

Коментари Напиши коментар

485

Анонимен

преди 2 години

Това с великото народно въстание ми напомня за един случай на морето, когато имаше къмпинги, капанчета и море. След като затвориха капанчето сгънах една Димитринка от Хасково на пясъка. Като свършихме тя ми рече:" И ся кво? Напълни ми гъзо с песък ... !

484

Анонимен

преди 2 години

544, не "някои хора", а всички са алчни навсякъде по света - и така от векове.Думата "дразнител" е непонятна за мен в контекста.Временно правителство "експертно" - пак кухо. Справка - Стефан Софиянски - колкото повече, толкова повече. Ловене на риба в мътна вода.Избори през март и тогава да видим...

483

Анонимен

преди 2 години

Няма по-разумно от решението на ДПС,да се отстранят дразнителите Радев и Бойко и да се състави експертен кабинет,всичко останало ще бъде предателство спрямо България и нов терор и пълнене на гробищата с невинни хора! Докога?Някои хора нямат спирачка в алчността си и нагъзването и са готови да затрият държавата и населението в името на личните си и чужди интереси!