Снимка: архив, БГНЕС

Протестиращи, стигнали до морския бряг близо до имението, свързано с Ахмед Доган, легнаха на плажа и призоваха симпатизантите на ДПС заедно да правят тен.

Бреговата ивица се охранява от полицаи и жандармеристи.

Част от хората развяват български знамена, други пеят химна на България.

Още по темата

От страната на въпросния имот има хора с шапки с надпис ДПС.

На самия плаж има поставена плътна метална ограда. На нея има закачена табела, която информира, че в близост има частен имот.

Тук сме за да покажем, че искаме да си върнем трибагреника обратно. Същият, който охраната на Доган оскверни, каза протестиращ, цитиран от БТА.

Достъпът до брега на протестиращите бе осигурен от полицаи и жандармеристи след преговори с кмета на Бургас Димитър Николов. Те бяха конвоирани от служителите на реда през алтернативен маршрут, за да се избегне близост да привържениците и симпатизантите на ДПС, които са в района.

 

Коментари Напиши коментар

39

Скептик

преди 1 месец

И аз не разбирам как Плевнелиев дето изкара има няма 4 години имал имения като Доган дето е на ясла 30 години.

38

Анонимен

преди 1 месец

Най-големият кошмар на мафията се сбъдна. Християни и мюсюлмани пеят заедно националния химн. Горд съм с такъв народ. Съединението прави силата.

37

Мечо

преди 1 месец

Доган явно е решен да си запази сараите на всяка цена, дори и с кръв, но не неговата кръв а народната. Дано посетилите сараите да са осъзнали, лукса на олигарха, който ги обитава, и че техния бит и живот не струват пукната пара за Доган и Пеевски.