Снимка: БГНЕС
fallback
Генералният директор на Българската национална телевизия Емил Кошлуков тябва да бъде санкциониран минимум с 300 лева за това, че при посещението си в Съвета за електронни медии (СЕМ) на 24 юни т.г., където бе изслушан в продължение на близо 2 часа за ситуацията около предаването "Вяра и общество", той се появи без поставена защитна маска за лице за еднократна или многократна употреба или друго средство, покриващо носа и устата, заявяват от сдружение "Православна младеж – Света Петка Търновска".
   
"С това свое поведение г-н Емил Кошлуков наруши въведените от министъра на здравеопазването със заповед от 22 юни 2020 г. временни противоепидемични мерки и следва да бъде санкциониран от Столичната регионална здравна инспекция", посочват от сдружението. 
 
Видеозаписът от изслушването на Кошлуков пред медийния регулатор е качен на сайта на БНТ и на него ясно може да се види, че шефът на телевизията въобще не се съобразява със заповедта на здравния министър Кирил Ананиев, съгласно която всички граждани, които се намират в закрити обществени места, са длъжни да носят еднократна или многократна маска за лице или друго средство, покриващо носа и устата.
  
"Убедени сме, Столичната РЗИ ще бъде безкомпромисна към нарушенията на въведените от министъра на здравеопазването", завършват от младежкото православно сдружение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Горе главата Емил

преди 4 години

До АнонименА аз се питам какво общо има Гоарн Благоев с вярата и обществото... то е ясно, гълта пари от атлантиците

19

Горе главата Емил

преди 4 години

Такова сдружение не съществува, проверих. Че в България има предатели и американски *** е очевидно. Но, когато Господ е с Кошлуков, кой е срешу него?

18

Анонимен

преди 4 години

Дай му на човек власт и му гледай сеира.

fallback