Преди дни телефонът на "Мис България" 2018 Теодора Мудева е бил атакуван от хакери. Профилите й в социалните мрежи, където тя е особено активна и електронната поща, в която пази лична информация, са блокирани. За да си възстанови достъпът, най-красивата българка трябва да си плати.  

"Една сутрин се събудих супер щастлива, че са минали матурите и след два часа получих мейл по пощата, чрез който с линк да въведа данни, касаещи профила ми в Instagram и след 15 мин телефонът ми започва да забива, нямах достъп до профила си, получавах какви ли не мейли", разказа Теодора Мудева в ефира на Bulgaria ON AIR.
 
Тя сподели, че е трябвало да даде 100 долара, които тя не би платила. 
 
"Разбрах, че е хакнат не само мейлът ми и Instagram, а целият телефон. Не задълбочих нещата до такава степен и не стигах до полиция", допълни тя.
 
"Аз съм абитуриентка, имам и изпити, вълнуват ме други неща", допълни тя.
 
 

Коментари Напиши коментар

19

Грух

преди 4 месеца

Интересна фамилия. Едно време фамилиите у нас са се придобивали според занаята. Прабаба и с какво ли се е занимавала по късна доба на мегданья? И сега фустето с наследствени умения спечелила конкурса МИС. Уменията си личи, че не са били интелектуални, съдейки по статията.

18

itachi

преди 4 месеца

Тая ''умница'' просто си вдига тарифата чрез пиар

17

Профайлър

преди 4 месеца

Кой атакува профила на мис Бълфария?

Ами потърсете в кварталната детска градина .Само там на невръстно 4-годишно хакерче 100 долара ще са достатъчна сума за откупуване на личната информация на тази позабравена ЗвиздЪ .
Ще има за близалки, ще има за сладолед и ако сладоледажията не се направи на разсеян и му върне ресто ще има и да 2 бонбона.

Добре че са амонимните хакери да ни подсещат че имаме такива активни Интернет ВИП личности..... сега като хукнем към Инстаграм да и гледаме профила..