Снимка: HelpBook

Общ преглед
Инфраструктура в столицата е под всякаква критика - такива са фактите от сигналите, постъпили в платформата на Helpbook.info. Въпреки високите данъци, опасности дебнат по натоварени булеварди и по квартални улици. С такъв проблем се обърна наш потребител от квартал "Младост" 4.

Зад голям обект от верига хранителни магазини на шосето се намира опасна шахта, която невинаги водачите на ППС успяват да видят, за да я заобиколят. Преди месец била поставена автомобилна гума и клони в нея, за да бъде обозначена и преминаващите да бъдат предупредени. До днешна дата положението е почти същото.

Отново в район "Младост" е заснета пътека, минаваща през детска площадка в междублоковото пространство, която е в окаяно състояние. Според нашия потребител плочките отдавна са разрушени, а при мокро време се образува огромна локва и преминаването е просто невъзможно. Молбата е за организиране на ремонт на трасето.

Изпратиха ни заснета шахта с огромна дупка до нея, която се намира в  ж.к. "Люлин" 4. Преди дни кракът на пешеходец, преминаващ оттам, попаднал в голямата цепнатина, в резултат на което останал без маратонка.

От град Стара Загора пък ни изпратиха клип, на който се вижда нагло шофиране на оживен булевард в насрещното движение. Водачът без всякакво притеснение дава газ против всякакви правила пред голяма административна сграда.

Завършваме днешния обзор с притеснителен сигнал за некачествено извършена операция в столична клиника. След множество прегледи и попълнени документи нашият потребител твърди, че вследствие на операцията са увредени други органи, които причиняват трайни неразположения у потърпевшия.

Това са само малка част от получените сигнали през седмицата. Ако видите нередност, проблем, с който се сблъсквате всеки ден и искате да подадете сигнал - направете го онлайн в HelpBook.info! Платформата на Investor Media Group ще ви даде възможност не само да придадете гласност на проблема, но и да изпратите сигнал до отговорните институции.

 

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 1 година

какъв е извода деца? Гледайте си в пътя, а не в телефона!

14

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще дирите комунизма, когато инстраструктурата не само се чистеше, но и сеподдържаше, при това както трябва.

13

офталмолог

преди 1 година

тоя с маратонката да си вземе куче водач, не си ли е носел бастуна, тоя за слепците?