Снимка: Булфото

Вместо сняг, топло и слънчево време ще ни радва до края на януари, категорични са синоптиците.

Затоплянето, което започна от вчера, ще продължи и през уикенда и на много места градусите ще подгонят необичайните за края на януари 15 над нулата. Сутрините ще останат студени, като минималните температури твърдо ще останат под нулата, но през деня бързо ще се затопля.

В събота ще бъде предимно слънчево, следобед с разкъсана висока облачност. Максималните температури на места ще достигнат 14-15 градуса, за София – 11.

В неделя ще остане все така топло и градусите отново ще бъдат около 15. Облачността постепенно обаче ще се увеличава, като в нощта срещу понеделник и в понеделник от запад на изток слабо ще превали, на повече места основно в Западна и Южна България.

В понеделник дневните температури слабо ще се понижат, но още във вторник облачността ще се разкъса и ще намалее до слънчево време. Така още от вторник градусите на много места в страната отново ще подгонят 15, каквито ще останат до началото на февруари.

А за любителите на зимните спортове остава успокоението, че условията за ски в големите ни курорти са отлични. Днес в Банско ще се проведе и втория старт от Световната купа за жени, след като вчера голямата звезда на алпийските ски Микаела Шифрин спечели спускането.

Коментари Напиши коментар

23

приде

преди 2 години

До Хохохоооо...Като си продал какъв ти е келепира?Чакай някои да ти произведе!

22

Хохохоооо...

преди 2 години

ДОБРЕ, ЧЕ ПРОДАДОХ ЗЕМЯТА!!!ДА МУ МИСЛИ "НАЦИОНАЛНО ОТГОВОРНИЯ БИЗНЕС"!ДА РАБОТЯТ КОМУНИСТИТЕ!МНОООГО ИМАТ ДА СТРОЯТ "КОМУНИСТИЧЕСКИЯ КАПИТАЛИЗЪМ"!!!ДА ИМ Е ЗДРАВЕ!!!

21

ШО, БЕ...

преди 2 години

СТАВАМЕ ГЪРЦИЯ !ШЕ САДИМЕ ПРАСКОВИ, КАЙСИИ, МАСЛИНИ И ПОРТОКАЛИ. МАЙНАТА МУ НА ЖИТОТО. КАЙСИЕВАТА РАКИЯ Е НАЙ-ДОБРА!