Снимка: Bulgaria ON AIR

Различните видове астролози започнаха още преди няколко месеца да говорят за наближаващата 2020 година. Според някои това ще е годината, която ще постави нова ера в историята на човечеството, а според други 2020 г., която е и високосна, ще бъде изпълнена със съдбоносни и знаменателни събития.

Още по темата


6 лунни и слънчеви затъмнения ни очакват догодина, а на 12 януари ще се случи и едно явление, каквото не е имало от началото на Първата световна война.

"Предстои реорганизация на нещата, които се случват", каза за Bulgaria ON AIR астрологът Ивайло Добрев.

Сатурн и Плутон ще бъдат в съвпад, което е знак за промяна и влиянието му ще продължи през цялата година.

Съвпадът и по-големият брой затъмнения щели да ни изправят пред повече предизвикателства, а 2020 г. се очертавало да е съдбовна.

Годината щяла да донесе и трансформация за определена държавна структура.

Коментари Напиши коментар

29

пръци

преди 1 година

12 затъмнени, които България няма да види нито едно, най-много 1-2 лунни и какво по дяволите е това явление, което се случило в началото на първата световна!

28

Научно

преди 1 година

В подземията на Монтоук американците имат технология подадена им от извънземните за изпращане на хора в бъдещето и в миналото. Доказано е, че П. Дънов е прав по отношение на прераждането и някои хора имат дарбата да се преместват в бъдещето и да виждат нешата - пример Сл. Севрюкова. Ако правилно си изучил науката за звездите може да се предвиждат някои събития, но понякога събитията могат и да се променят от мисли и действия.

27

Православен

преди 1 година

Библията, Свещеното писание на Стария Завет, Левит 19:31Не се обръщайте към онези, които извикват зли духове, и не ходете при магьосници; не се оставяйте да ви осквернят.